Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/jillten.nl/httpdocs/lib/classes/class.moduleoperations.inc.php on line 310 Jillten - Werken voor ons

Werken voor ons

Werken voor Jillten is niet hetzelfde als werken bij Jillten. Als detacheringsbureau werken de meeste medewerkers bij onze opdrachtgevers (al hebben we met enige regelmaat ook interne vacatures).

Toch heeft Jillten een unieke bedrijfscultuur.

Die heeft niets te maken met leaseauto's of de kleur van je stropdas, maar alles met zelfstandigheid, enthousiasme en de wil om te groeien. Je hoeft niet per se de beste binnen je vakgebied te zijn, maar je moet het wel willen worden. En wij doen er alles aan om dat te faciliteren. Door de juiste opdrachten bij de juiste mensen te vinden, door trainingen en opleidingen te bieden en door samenwerking te stimuleren.

Ook moedigen wij onze medewerkers aan om te participeren in de besluitvorming van ons bedrijf. Zo kunnen we samen bepalen in welke richting we willen groeien.

Daarom zoeken we intelligente, leergierige en gedreven mensen, die weten waarover ze praten. Jillten biedt de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen. Plus een progressief salarismodel met een hoog basissalaris (top-of-the-market) en uitstekende voorwaarden.

Nieuwsgierig? Wij ook!